2011. augusztus 27., szombat

Elektroszmog levédő Magnetspace termék 5 db - Jelenlegi ára: 1 Ft

Elektroszmog sugárzás levédő Magnetspace
Az ár 5 db-ra vonatkozik
Mindenre ami elektromos
Ezt a terméket hordhatja akár a zsebében (véd az utcán, és egyéb helyen pl. irodában stb... ), mert a csomagolás direkt erre a célra van kifejlesztve,  viszont ha kibontja a csomagolásból, felragaszthatja a mobiltelefonjára, és egyéb elektromos készülékére.
Védekezést  nyújt a magas frekvenciájú és elektromágneses sugárzás ellen, melyet olyan készülékek bocsátanak ki, mint a mobiltelefonok, laptopok, baba megfigyelő készülékek, vezeték nélküli telefonok, személyhívók, házi telefonok, televíziók, mikrohullámú sütők, GPS-ekés maga az autó is.
A használata nagyon egyszerű. Szedje le óvatosan a védőfóliát, és ragassza rá a telefon hátlapjára vagy az akkumulátorra! Ne vágjon le belőle!
A hatása folyamatos, nincs szükség újratöltésre.  Ugyanígy alkalmazható egyéb elektromos eszközökön, de akár az autóban is.
Használata teljesen biztonságos.
Ha mikrohullámú sütőn szeretné alkalmazni, minden esetben a külső felületre kell ragasztani,  mivel a fólia anyaga alumínium!
Az elektroszmog a bennünket körülvevő elektromágneses sugárzások együttese, amely természetes és mesterséges forrásokból is származhat. Leggyakoribb hétköznapi forrásai a háztartási eszközök, mikrohullámú sütők, a számítógépek, laptopok, mobiltelefonok, vezeték nélküli telefonok, televíziók, monitorok, baba megfigyelő készülékek, távközlési eszközök, gépjárművek,  stb.  
Napjainkban már közismertek az elektroszmog terhelésének az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatásai, melyek számos tünet formájában jelentkezhetnek, mint például a fejfájás, fülzúgás, alvászavar, levertség, fáradtság, idegesség, koncentráció- és memóriazavar,  stb.  
Természetes források között számon tartjuk a villámlásokat, a különböző meteorológiai jelenségeket és a föld mágneses sugárzásait. Beleértve a vízereket és az érc teléreket is.
De mesterséges elektroszmogból lényegesen több jut ki a modern kor emberének.
Az USA-ban egy rákkutatással kapcsolatos vizsgálatsorozat keretében több mint 2. 000 leukémiás beteget figyeltek meg, akikről kiderült, hogy 91%- uk (! )elektromos és mágneses mezőben élt, aludt vagy dolgozott. Erről Otto George írt tanulmányt a Berkeley Egyetem információs lapjában, de svéd kutatók is bizonyították az összefüggést a leukémia és a nagyfeszültségű légvezetékek között.
Mára a magasfeszültségű távvezetéket, transzformátor állomást, rádió átjátszó állomást, mobiladótornyot, a mikrohullámú sütőt, de még a wifi lefedettséget is, jelentős kockázati faktorként tartják számon!
És míg adott esetben egy földalatti vízér hatását közömbösíthetjük csupán azzal, ha ágyunkat - ahol életünk harmadát töltjük - megfelelő helyre tesszük a lakásban, addig kedvenc kismobiltelefonunkat egész nap használjuk, de legalább is mindig kézközelben tartjuk. Néha még az ágyba is magunkkal visszük, hiszen kis kedvencünk ébresztőóraként is remekül funkcionál.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-28 23:11
. Elektroszmog levédő Magnetspace termék 5 db - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos